Foto: Huub Remmen©

buitenportret Carin Witsiers

Over Carin

Mijn naam is Carin Witsiers. Ik woon met mijn gezin in het pittoreske stadje Megen. Megen ligt aan de Brabantse kant van de Maas in de gemeente Oss.

Als mantelzorgmakelaar ondersteun ik mantelzorgers. Ik bied verlichting door de weg te wijzen in het soms onduidelijke en bureaucratische woud van zorgwetten en loketten. Daarnaast kan ik regeltaken (tijdelijk) overnemen. 

Mantelzorgmakelaar? Nooit van gehoord.

Naarmate mijn ouders ouder werden, merkte ik dat er steeds meer kleine taken bij ons als kinderen kwamen te liggen. We werden mantelzorgers. Veel daarvan gebeurde ongemerkt en dat pakten we ‘gewoon’ op als kinderen. Op een gegeven moment werd de zorg en ondersteuningsvraag groter.

Omdat ik degene was die wat administratieve taken op me had genomen, ben ik me gaan verdiepen in wat er aan extra hulp geregeld kon worden voor mijn ouders en hoe ik dat moest aanpakken. Ik liep tegen veel onduidelijkheden aan en vroeg mezelf af: er moet toch iemand of een instantie zijn die je over al deze mogelijkheden in begrijpelijke taal kan informeren?

Zo iemand blijkt er inderdaad te zijn: 

een mantelzorgmakelaar.

Regelzorgsupport

Tot voor kort heb ik met veel plezier ‘spin in het web’-functies in marketing en logistiek bekleed in het bedrijfsleven. Na 21 jaar bij Mars B.V. heb ik het roer omgegooid. Dat wat al een tijdje in mijn hoofd sluimerde ben ik in praktijk gaan brengen. Ik ben de post-hbo-opleiding tot mantelzorgmakelaar bij Auxilium Academy gaan volgen en heb deze in juni 2021 succesvol afgerond. En nu ga ik aan de slag als zelfstandig mantelzorgmakelaar: Regelzorgsupport is een feit!

Als logo voor Regelzorgsupport heb ik gekozen voor een vuurvliegje. Een vuurvliegje staat als ’totemdier’ volgens de Native Americans (Indianen) voor ontzag, waardering, verlichting en communicatie. Ontzag en waardering heb ik voor jou als mantelzorger voor alle zorg die je draagt. Verlichting is wat ik je te bieden heb. Door naar je te luisteren, je de weg te wijzen, je te informeren en je te ondersteunen bij al je regelzorgen.  

Logo Regelzorgsupport

Wat anderen over me zeggen:

Kwaliteit

Ik ben lid van de Beroepsvereniging voor mantelzorgmakelaars (BMZM) en ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Mantelzorgmakelaars van Registerplein. Door middel van registratie, intervisie en bijscholing houd ik mijn kennis op peil en blijf ik doorleren.

Benieuwd hoe ik jouw zorg verlicht?

Stel je vraag:

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van Regelzorgsupport.