Regelzorgsupport.
Biedt hulp bij mantelzorg.

Hoe kan ik je helpen?

Je moet (plotseling) heel veel mantelzorg verlenen. Of het wordt juist langzaam steeds een beetje meer en misschien wordt het je wel (even) teveel. Je bent op zoek naar een betere balans of een korte adempauze. Of jouw kracht of energie ligt niet bij al het regelwerk, je zorgt liever. 

Wat je situatie ook is, ik help je graag!

Als mantelzorgmakelaar ben ik er voor jou als mantelzorger, onafhankelijk van allerlei instanties. Ik help om rust en overzicht te creëren door voor je in kaart te brengen welke zorg en hulp voor jou en je naaste, in jouw regio, beschikbaar is. En ik ondersteun je bij het aanvragen en organiseren van de door jou gewenste hulp.

Carin Witsiers aan tafel achter haar laptop

Voorbeelden van uitzoek- en regelwerk wat ik voor je kan doen:

Kortom, ik zoek op basis van je situatie naar ondersteuningsmogelijkheden die jouw (regel)zorg verlichten. Dat kan zijn op het gebied van zorg, wonen, werk, inkomen en welzijn of een combinatie daarvan. Jij kiest zelf welke ondersteuning je wilt aanvragen en of je mij regeltaken laat overnemen.

Ik help je graag om jouw (regel)zorg te verlichten.

Stel je vraag:

Door het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van Regelzorgsupport.